>God, Jahweh en Allah kunnen allemaal op de schroothoop van het religieuze verleden!

>
Nu er duidelijke bewijzen zijn van buitenaards leven op deze aarde, zou er bij de religieuze medemens toch een lampje moeten opgaan! De verhaaltjes die de heren priesters, rabbijnen en imams duizenden jaren vertelden vallen 1 voor 1 van hun “heilige” voetstukken. Het bestaan van “aliens” heeft al deze religies ingehaald en de tijd is aangebroken om al deze overblijfselen uit het jaar nul voorgoed aan de kant van de weg te zetten en dat we gezamenlijk de enige juiste weg gaan bewandelen namelijk die van de wetenschap. Dierenleed voortkomende uit collectieve waandenkbeelden is niet meer van deze tijd en laten we tevens de achterlijke benamingen zoals Jood, Moslim, Christen en wat dies meer zij, ook aan de kant van de weg zetten en inzien dat we allen slechts tijdelijke wezens zijn op een draaiend paradijs in een oneindige ruimte genaamd, het heelal. En dat we daar niet de enige zijn in dit heelal is tevens het bewijs dat alle leven voortkomt uit evolutie in de juiste condities.

Advertisements

9 Responses to “>God, Jahweh en Allah kunnen allemaal op de schroothoop van het religieuze verleden!”

  1. >Ten eerste vind ik het ontzettend 'speciaal' dat die zogenaamd gevonden alien er precies zo uitziet zoals ze gecreeerd worden in science fiction films. De alien is vroeger door een paar tekenaars ontworpen en zo vonden ze hem er wel spannend uitzien. Verrek, wat een 'toeval' dat hij er precies zo uitziet als in de tekeningen.Ten tweede: Ze kunnen tegenwoordig zo veel met was en met andere materialen. Een nep-alien wordt in een handomdraai in elkaar gezet.Ten derde: Dat 'God, Jahweh en Allah kunnen allemaal op de schroothoop van het religieuze verleden!' slaat ook helemaal nergens op. In de Bijbel bijvoorbeeld wordt nooit over buitenaards leven gesproken in de zin van aliens. Maar er word ook niet gezegd dat ze er níét zijn.Het zou ontzettend dom zijn als een paar gekken een nepalien in elkaar hebben gezet en daarvan een spannend filmpje hebben gemaakt en dat daarbij gelijk de link met het geloof van Joden, christenen en moslims wordt gemaakt. Ook al zou er buitenaards leven zijn, dan nog is er geen reden om de Koran, de Bijbel of de Thora als onzin te beschouwen.Het is natuurlijk ontzettend spannend om zo'n artikel te plaatsen als deze. Maar ken eerst de achtergrond en informatie over de geloven die je hier noemt. Het is duidelijk dat je daar geen kennis over hebt. Verdiep je eerst voordat je achterlijke informatie gaat verspreiden. Bedankt.

  2. >AnneSchumii heeft helemaal gelijk ! Kom geen onderwerpen linken die hier niets mee te maken heeft, verdiep je eerst in informatie over alle geloven die je zonet hebt opgenoemd, ipv domme uitspraken te gaan doen. Nutteloos dit. Toch maar eerst weten waar je het over hebt.

  3. >even een reactie over dat er in de bijbel niet over alians word gesproken….. dat word er wel degelijk want zo staat er in de bijbel een stukje over giganten of reuzen dit kan gelinkt worden aan een van de buitenaardse wezens die vaker zijn vermeld door close encounters. hier zijn meldingen van mensen langer dan 2.50 meter.sterker nog er zijn grottekeningen gevonden met ditzelfde materiaal.als je dus een beetje zoekt op schilderijen boeken uit het verleden zul je zien dat er een hoop terug komt van dit onderwerp.veel zoekplezier gewenst.

  4. >pffft mensen denken altijd zo nuchterAnneSchumii zei precies zo uit ziet zoals die gecreeerd is.wij zien er toch ook het zelfde uit ???en blijkbaar mensen die hem hebben gezien en getekend hebben zien t zelfde juist raar want ik zou juist dan iets laten zien wat niemand nog heeft gezien waarom zou die er volgens jou anders uitzien niemand kan hier wat over zeggen en een geloof is een geloof het woord zegt het al GELOOF>!en zoals de meeste mensen gelofen GELOOF IK OOK DAT ER MEER IS iedereen heeft een andere kijk op dit soort dingen waarom omdat niemand er wat over kan zeggen gaan ze gissen maar er komt een dag er word hier al zon ruim 60jaar over gespeculeerd maargoed GELOOF WAT JE WIlT GELOFEN NIKS IS RAAR IN DEZE WERELD SUC6 NOG

  5. >Wil je dit nooit meer zeggen! alvast hartelijk dank!

  6. >ik weet niet hoe het met de andere religiën zit maar in de Katholieke kerk hebben we nooit beweerd dat er geen buitenaards leven zou zijn. In feite ondersteund het het feit dat god de schepper is van het UNIVERSUM. denk daar maar ff over na.

  7. >@wesley_roy_sGa eerst maar normaal Nederlands leren schrijven

  8. >@PrivateHenk ik geef je gelijk:)want diegene kan 2 dingen niet schrijven en meer te weten komen over de bijbel,koran en de thora

  9. >God, Jahweh en Allah zijn sowieso onzin, met of zonder aliens…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: