>"Al Qaida kan straks actief gaan werven onder werkloze Nederlandse militairen"

>
Het Nederlandse leger is op sterven na dood en dat allemaal door bezuinigingen voortkomende uit de crisis veroorzaakt door de elite. Het defensie personeel is gewoon verraden door dit Kabinet Rutte, anders kan je het niet noemen deze doodsteek aan het leger. Vele militairen keren het leger hun rug toe net zoals veel burgers die werken bij onze defensie, ze zijn deze onbetrouwbare overheid meer dan zat en kiezen massaal voor een betrouwbare werkgever in het bedrijfsleven. Ook krijgt veel defensie personeel te maken met “burn-outs” en andere psychische problemen, ze voelen zich verraden en terecht. De manier waarop deze overheid omgaat met haar defensie personeel zal grote maatschappelijke gevolgen geven in de toekomst, we zullen meer doorgedraaide mensen gaan zien in dit land en de daarbij behorende sociale drama’s. Ik hoop van ganser harte dat dit Kabinet inziet dat bezuinigen op defensie, direct bezuinigen is op de toekomst van Nederland en wie bezuinigt er nu op zijn eigen toekomst en bestaansrecht?
Dit Kabinet Rutte maakt ons Nederland weerloos en effent de weg voor totale chaos in de toekomst, kortom de politici die deze bezuinigingen mogelijk hebben gemaakt zijn in feite niet anders als landverraders van het ergste soort. Al Qaida kan straks actief gaan werven onder 12.000 goed opgeleide militairen want werk is werk of niet meneer Rutte?

Advertisements

One Response to “>"Al Qaida kan straks actief gaan werven onder werkloze Nederlandse militairen"”

  1. >En nu weer 6000 gedwongen ontslagen bij defensie, defensie die de laatste 20 jaar al op hun achterste benen staat vele uitzendingen (veel slachtoffers), gekort op toelagen, geen of minimale loonstijgingen.TNT (ptt post), Zorg NL, Ambtenaren, UWV, Politie, Tuinders, Vissers, Boeren, MKB, iedereen heeft de afgelopen jaren het gevoelt financieel, deze mensen hebben gezorgd dat Nederland altijd zelf zijn broek kon ophouden, wie weet dat we ons hele vermogen van de DNB aan de ECB hebben overgedragen eind jaren '90, en nu kunnen we dat met rente terug lenen???Wij het volk en niet de politiek heeft gezorgd dat dit land een sterke economie had, diezelfde politiek (vooral de PVDA) heeft ons land verkocht, geprivatiseerd? Want om een economie (lees het piramide spel van de banken) draaiende te houden moet het volk lenen, en dat hebben we vanaf begin jaren '90 massaal gedaan, geïnitieerd door de politiek en banken, kreeg je voor '90 nog max 3 maal je jaarsalaris aan hypotheek, na '90 gingen alle remmen los bij de banken, met het verwachtbare resultaat iedereen betaalt niks of weinig af op de hoofdsom, maar betaalt alleen rente/premie, de bank incasseert alleen de winst (rente), en de hoofdsom blijft ontroerend goed dus de bank loopt geen risico!! omdat ze de hoofdsom gecreëerd hebben uit het niets…..En we hebben zo'n innovatief mooi land met harde werkers! we zijn een powerfull volk met veel goede ondernemers, en we gaan ten onder aan handelaren zonder scrupules.100 Miljard steun aan de banken die er zelf een zooitje van gemaakt hebben, en het volk kan weer bloeden,Artikel 104 van het Verdrag van Maastricht uit 1992 bepaalt daarnaast ondubbelzinnig: "De centrale bank is in het geheel niet gehouden om de regering van krediet te voorzien, de centrale bank kan niet gedwongen worden zulk een krediet te verschaffen". Door deze Europese wet is de ECB feitelijk een kopie geworden van de Amerikaanse FED.De Nederlandse regering kan nu alleen aan geld komen door dit te lenen van particuliere banken. Samen met die volledige overdracht van DNB aan de Europese Centrale Bank (ECB) is het voor Nederland sinds 1998 totaal onmogelijk om schuldloos zijn eigen economie van geld te voorzien. Nederland kan sinds de bankwet van 1998 niet meer zelfstandig de hoeveelheid geld in omloop regelen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: