>Tristan moordenaar van Alphen a/d Rijn slikte anti-depressiva

>

Nieuwe foto Tristan moordenaar van Alphen a/d Rijn.

Met de middelvinger.

Tristan van der Vlis, de dader van de vreselijke schietpartij in Alphen aan den Rijn, zou een groot fan zijn van de game Call of Duty: Modern Warfare 2. Inderdaad, de game waarin ook een vliegveld-scene zit waarin je (onschuldige) burgers neermaait.

Naast Modern Warfare 2 spelen, “slikte Tristan echter ook anti-depressiva”. Een ex-collega hierover:

Je zag gewoon dat hij aan de medicijnen zat. En als je langs hem liep, was hij altijd tegen zichzelf aan het praten. Hij was gewoon heel vreemd.

Het was inderdaad heel vreemd. Net zo vreemd als het feit dat in vrijwel alle gevallen van dit soort schietpartijen de dader zwaar aan de medicijnen zit, inclusief zeer serieuze en gevaarlijke bijwerkingen. De tentakels van Big Pharma reiken echter ver en met de vele miljarden en wereldwijd lobbyisten die de politiek en media beïnvloeden, kun je veel, heel veel, bereiken. Wordt de slapende schapen eindelijk een keer wakker?

Advertisements

One Response to “>Tristan moordenaar van Alphen a/d Rijn slikte anti-depressiva”

  1. >Antidepressiva de drugs gedeald door de farmaceutische industrie, heeft vaak geleid tot dit soort incidenten, nu in Nl hoor je de aflul motoren alweer, maar mijn mening is dat causaal verband met antidepressiva wel heel groot is. Tip er zijn wereldwijd veel onderzoeken gedaan naar omega 3 als antidepressiva verschillende onderzoeken met duizenden mensen hebben aangetoond dat dit veel beter werkt dan welk antidepressiva, de farmaceutische industrie blokeert de media aandacht en de onderzoeken en hebben zelfs rechtzaken daar tegen gevoerd, slikt u deze troep/drugs probeer eens Omega 3 werkt 200% beter.. maar daar is niks aan te verdienen want het is een stof die in de natuur (vis) voorkomt……

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: