>Het verWilderde Nederland zakt naar een nieuw dieptepunt!

>
Nederland begint op het wilde westen te lijken, sinds de PVV dit kabinet Rutte gedoogd lijkt het wel of de geest uit de fles is. Na het schietincident in Alphen a/d Rijn zijn er al diverse doden gevallen door schietpartijen en dan nu weer een incident in Heerlen. Komt er dan geen eind aan de geweldsspiraal en de haat in Nederland? Mensen er kan pas werkelijke vrede zijn als iedereen bereid is om geen geweld meer te gebruiken en zo simpel is het!

8 Responses to “>Het verWilderde Nederland zakt naar een nieuw dieptepunt!”

  1. >Natuurlijk heeft dit met de PVV te maken, Geert Wilders heeft de beste man de opdracht gegeven om zijn eigen vriendin om te brengen en de motoragent ook neer te schieten…keep on dreaming, dit was ook gebeurd als er een ander kabinet aan de macht was. Domme uitspraak die nergens op slaat!

  2. >Beste Martin, bedankt voor je reactie en wie de schoen past trekke hem aan!

  3. >Beste Hans, wat zit je hier nu met je blogs de boel op te naaien en olie op t vuur te gooien??

  4. >Typische reactie om meteen weer het vingertje te wijzen naar een schuldige. Het is tenslotte de schuld van politici dat deze zwaar gestoorde man zijn ex-vriendin en daarna een agent heeft gedood. Dit had hij namelijk niet gedaan als we allemaal in een GL kringetje cumbaja hadden gezongen. Het is niet de schuld van een paar politici dat dit individu gemoord heeft. Die schuld ligt geheel bij de persoon zelf.Wel wordt de wereld harder en killer…in plaats van in deze blog medeleven te tonen met de familie van het meisje of de agent, wordt er alleen maar afgezeken op anderen. Denk daar maar eens over na.

  5. >Beste Geert, bedankt voor je reactie op deze weblog. Ik vermeld slechts feiten onderbouwd met bronnen, voor olie op het vuur moet je in Libie zijn of Irak. Voor de rest zullen we moeten afwachten wat het Amsterdamse Hof over Wilders oordeelt en geduld is een schone zaak zeg ik altijd maar. En voor de reageerder nietbelangrijk geldt natuurlijk hetzelfde, welkom op dit weblog en mijn medeleven heeft ieder slachtoffer van zinloos geweld daar hoef ik niet eens over na te denken.

  6. >Als er iemand is die o.a. Wilders de schuld geeft van een hoop verdere verruwing in onze maatschappij dan ben ik het wel maar dit slaat natuurlijk nergens op. Hoezo zou Wilders dit hebben kunnen veroorzaken?

  7. >Veel reageerders hier hebben toch nog veel moeite met lezen. Ik zeg alleen dat SINDS DE PVV dit Kabinet Rutte gedoogd de geest uit de fles is. Nergens zeg ik dat de PVV verantwoordelijk is voor deze misdaden, dat maken jullie er zelf van!

  8. >Het gaat dan ook slechts om de suggestie. Noem het een vrucht van buitenparlementaire oppositiestrategie van Job Cohen's PvdA.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: