>Hoeveel van de 17 gewonden waren er allochtoon?

>
Geen minderjarigen onder doden in Alphen ALPHEN AAN DEN RIJN. De zes mensen die zaterdag zijn vermoord bij de schietpartij in Alphen aan den Rijn zijn drie mannen en drie vrouwen. Dat is zondag door burgemeester Eenhoorn bekendgemaakt op een persconferentie op het gemeentehuis. De drie vrouwelijke doden waren respectievelijk 91, 68 en 45 jaar oud. De omgekomen mannen waren 80, 49 en 42 jaar oud. Ze woonden allen in Alphen aan den Rijn, de 42-jarige vermoorde man was van Syrische afkomst.
Angstvallig word de vraag ontweken in de persconferentie hoeveel van de 17 gewonden er van allochtone afkomst waren, van de doden weten we het in ieder geval zeker minstens 2 allochtone doden. Hiermee begint deze veelvoudige zelfmoordaanslag met als gevolg 7 doden en 17 gewonden wel heel veel op een racistisch getinte daad te lijken. Dat de inhoud van de afscheidsbrieven door het OM omschreven worden als eerder “spiritueel” dan andere motieven zegt genoeg, Nederland is Nederland niet meer. Aanslagen zoals in Apeldoorn op Koninginnedag en deze recente aanslag in Alphen a/d Rijn tonen het failliet van dit Koninkrijk, een samenleving die met zichzelf in oorlog is met dank aan de retoriek van bepaalde populisten. En juist nu er daadkrachtig moet worden opgetreden in dit soort moeilijke tijden is ons zelfbenoemd Staathoofd Beatrix er sprakeloos van, vanwege het enorme verdriet dat zoveel mensen is aangedaan en ze leeft intens mee met slachtoffers en nabestaanden. Het zal wel majesteit….waarom komt uzelf niet maar stuurt u dan een Oranjeclown als Rutte?

Advertisements

6 Responses to “>Hoeveel van de 17 gewonden waren er allochtoon?”

  1. >De Ridderhof wordt door veel allochtonen bezocht, statistisch dus logisch als ook onder hun slachtoffers vallen.

  2. >Beste Jan, bedankt voor je reactie op dit weblog. Statistisch gezien zijn mensen die in dit soort kleding rondlopen voor 85 procent rechts radicalen of aanhangers van een rechtse ideologie passende in de huidige tijdgeest, het is dus logisch om te vragen hoeveel allochtone slachtoffers er waren onder de 17 gewonden en of deze laffe daad doelbewust op allochtonen gericht was en waren de paar blanke slachtoffers bijkomende schade voor zijn zelfmoord?

  3. >Al er van de 7 doden slechts 2 allochtoon zijn dan betekend dat, dat er 5 autochtonen dood zijn (4 inclusief de dader). Dus kan je het ook omdraaien en zeggen dat hij op autochtonenjacht was. Je kan niet overal een racistische daad van maken, sommige mensen sporen gewoon niet.

  4. >Beste Paddy welkom op dit weblog en bedankt voor je reactie. De vraag is hoeveel van de 17 gewonden waren er allochtoon, tot op heden weet niemand daar een antwoord op. En ik ben het volkomen met je eens dat sommige mensen niet sporen maar kijken we eens naar de oorzaken en de maatschappij waarom mensen zo worden? Ik raad je aan om eens naar de film ZEITGEIST moving forward van 2011 te kijken een echte eyeopener mijn inziens.

  5. >Juist Hans, ik maak me grote zorgen over de onbenulheid van het gros van de bevolking, mensen worden door de media zo gepamperd en iedereen steekt onder zware druk van hun schulden (hypotheek) zijn kop in het zand. En idd. de trilogogie zeitgeist is een eyeopenener.Dit soort idioterie zal steeds meer voorkomen (wat dacht je van al die jonge mensen die straks bij defensie op straat komen te staan die veel gevechtsacties hebben meegemaakt)Het verschil tussen rijk en arm word steeds groter en na libie en iran moeten alleen N.Korea en Iran nog een centrale bank hebben en dan hebben de rothschilds totale world dominantie, en zullen we heel snel gechipt worden haha…. maarja als je zoiets vertelt tegen mensen wordt je uitgelachen complottheorie ????

  6. >Beste Rene, bedankt voor je mooie reacties, we zoeken nog meer vrije columnisten (stille hint) of als je zelf een blog kun je misschien op de nieuwe blogkrant NEWS komen dmv een rss feed.En voor de rest ben ik het met al je reacties eens, zeer mooi geformuleert en onderbouwd met feiten. Nogmaals mijn dank en welkom op deze blog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: