>De film Fitna 2, de "tumor" van de filmwereld

>

Eerst was het Wilders die de Koran wilde verscheuren en nu is het de Amerikaanse predikant Wayne Sapp die de verleiding niet kon weerstaan, om het heilige boek van de Moslims te verbranden in Florida. Eerdere pogingen werden al gedaan door predikant Terry Jones maar die stak hem uiteindelijk niet in de brand. Het boekje, zo dik als de Donald Duck zoals de PVV leider het zelf noemt is nu niet meer dan een hoopje as.
Een grote belediging tegenover de Moslims, die nu het gemunt hebben op de Amerikanen, nu de Koran verbrand is. Wat zullen we te zien krijgen in Fitna 2? Een boerka verbranding, een verbranding van onze Nederlandse vlag of een grote aanslag in Nederland. Beter kan hij deze haat film helemaal niet maken, omdat zo de belangen van Nederland op het spel staan en tevens onze reputatie in de wereld.

Advertisements

One Response to “>De film Fitna 2, de "tumor" van de filmwereld”

  1. >Nederland is pas weer veilig als deze vlaaienkoning politiek asiel heeft aangevraagd in Israel, laat ik het anders formuleren: Ik heb helemaal niets tegen Limburgers, maar die verderfelijke xenofobe PVV ideologie die er vandaan komt…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: