>"Het Zwitser leven gevoel van Uri Rosenthal in Nederland"

>
Minister Rosenthal, een blunder dat deze man benoemd is tot minister van BUZA, totaal incompetent voor zijn functie. Eerder al maakte ik melding van de 4 blushelikopters die zonder dat daar een verzoek voor lag van de Israëlische regering, door hem naar Israël werden gestuurd voor een bosbrand. Nutteloos gebleken dit emotionele handelen want toen de helikopters nog onderweg waren was de brand al geblust, kosten voor de Nederlandse belastingbetaler ongeveer geschat zo’n kleine 4 miljoen euro. Ik moet wel een schatting maken voor deze kosten want na het opvragen bij het betrokken ministerie van de gemaakte kosten, blijft een antwoord tot nu toe erg moeilijk daarover, ik ben al drie stafmedewerkers verder en nog geen antwoord wat er met ons belastinggeld is gebeurd. En dan nu mevrouw Zahra Bahrami, minister Rosenthal heeft niet eens contact gehad met zijn Iraanse collega over deze zaak en nu verklaart hij doodleuk dat hij “al het mogelijke” heeft gedaan, niet dus want hij heeft niet eens zijn Iraanse collega aan de lijn gehad over deze mevrouw Zahra Bahrami en dat is toch wel het minste wat je zou kunnen doen als minister van BUZA.
Minister Rosenthal en zijn geblunder tot nu toe, heeft al 1 dode Nederlandse vrouw opgeleverd en minimaal 4 miljoen euro aan belastinggeld door het afvalputje.
Deze incompetente man (als je zo iemand nog een man kunt noemen natuurlijk) zou uit zichzelf moeten opstappen, maar deze man kent geen eer maar slechts zijn eigen ego.
Kabinet Rutte weg ermee! UPDATE: Minister Rosenthal zwaar onder 2de kamervuur, hopelijk treft dat 2de kamervuur eens doel! Wel trekt hij het boetekleed aan maar de vraag blijft, waarom stapt deze Oranjeclown niet gewoon op wegens incompetentie of wegens een Joodse samenzwering tegen het Nederlandse volk?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: