>"Op de politieke schroothoop met die PVV"

>

PVV leider en het enige lid Geert Wilders ontloopt zijn straf niet, het proces tegen de “haatzaaier” wordt op 13 april voortgezet. De PVV zal met een veroordeling van haar leider in de toekomst waarschijnlijk verboden gaan worden als een criminele organisatie die aanzet tot vreemdelingenhaat en dat is ook gelijk de reden tot een verbod op deze racistische politieke partij. Geert Wilders heeft met zijn radicale uitspraken over de Islam duidelijk grondwettelijke grenzen overschreden en moet daar straks dus verantwoording voor afleggen voor het gerecht. Dat ik kom tot een verbod op de PVV heeft te maken met een dergelijk eerder geval van een politieke partij de CP86, die ook wegens aanzetten tot vreemdelingenhaat destijds werd verboden en terecht mijn inziens. De rechter stelde dat de partij het oproepen en aanzetten tot, dan wel het bevorderen van discriminatie van en geweld tegen allochtonen beoogde, hetgeen “in strijd is met de openbare orde zodat zij verboden dient te worden verklaard en zal worden ontbonden” Nederland kent een grondwet die ieders rechten beschermt, of je nu Hindoe, Moslim of wat dies meer zij bent. Een ieder, dus ook populist Geert Wilders, moet zich daaraan houden en wie de grondwet schendt zal de gevolgen daarvan moeten dragen, zo ook Geert Wilders. Hij beroept zich op de “vrijheid van meningsuiting” maar hij is vergeten dat die vrijheid van meningsuiting niet de vrijheid betekent om collectief Nederlanders te beledigen voor hun geloofsovertuiging en het belachelijk maken van hun profeet Mohammed(vzmh). Uitspraken als “kopvoddentax” en “Boerka een pinguïnpak” is bewust naar bewoording zoeken om mensen bewust te beledigen en tevens Moslims te associëren met dieren, een beproefde nazi tactiek trouwens maar dan nu met een zionistisch tintje vanwege de voorliefde van Geert Wilders voor Israël. Ook ben ik benieuwd indien de gedoogpartner van Mevrouw van Oranje wordt veroordeelt wegens het aanzetten tot vreemdelingenhaat of dit gehele Kabinet Rutte met mevrouw van Oranje incluis, de geschiedenis in zal gaan als de eerste Nederlandse regering gelieerd aan een potentieel criminele organisatie als de PVV! Fitna 2 het bewijs dat Wilders meer tijd spendeert aan het promoten van haat dan werken aan het landsbelang!

Advertisements

9 Responses to “>"Op de politieke schroothoop met die PVV"”

  1. >Weer die van Rossum???,….Waar ben ik die naam toch eerder tegen gekomen??? Hoe dan ook, een democraat is het niet, anders zou hij niet zo afgeven op een democratisch gekozen partij,……het zal angst zijn!!!!

  2. >Kunnen we die moslims die de Koran zo letterlijk nemen niet voor Chinezen inruilen -die bonen graag hun eigen dopjes-hebben ook een hekel aan het werkloos vliegend tapijtvolk uit de woestijn met hun eeuwige kritiek op hun gastlanden -gaan we gelijk economisch met enorme stappen vooruit-Ja 1 miljoen islamieten voor 1 miljoen chinezen -we gaan d'r voor zou Pim Fortuyn hebben gezegd

  3. >Mag ik Rob erop wijzen dat Adolf Hitlr ook democratisch is verkozen. De PVV zal hetzelfde lot ondergaan als de CP86, daar heeft die Limburgse zionist zelf voor gezorgd. En heb je wat tegen van Rossum's? De familie van Rossum is een OER-nederlandse naam en kent zelfs 2 plaatsen in Nederland die haar naam draagt, iets wat een "nationalistische" PVV toch zou moeten aanspreken lijkt mij! Leve de Republiek Nederland, Nederland SAMEN ZONDER UITSLUITEN!

  4. >Pim Fortuyn was trouwens een overtuigd Republikein en geen gedoogpartner van Oranje!

  5. >En Maurice, jij bent het duidelijke bewijs dat de tactieken van de PVV in de media aanslaan bij de gemiddelde burger, bedankt voor het bewijzen van de theorie.

  6. >Maurice, ik zou erg oppassen met zulke verwensingen. Chinezen zullen altijd in gemeenschappen leven, hun communistische leider Mao vereren en China boven Nederland kiezen in de juiste gevallen. De nieuwe generatie moslims echter zien Nederland als hun vaderland en zijn in alle gevallen resultaatgerichter en beter voor ons land. Let op, ik heb het niet over brainwashte mensen die zich moslim noemen. Evenals brainwashte christenen, hindoes of joden zouden die met extremische ideëen tegen elke vorm van vrede en vooruitgang zijn. Ajb, wees open en nieuwsgierig, meteen elke negatieve bericht over iets, in dit geval de islam, als waarheid aannemen zal je intelligentie moeten beledigen.

  7. >Merhaba Dutchman, oftewel welkom op deze blog en bedankt voor je reactie. En hier geldt het principe: Al staat jouw mening nog zo apert op de mijne, ik zal mij voor jou opofferen zodat jij je mening vrij kan verkondigen! Vrede begint bij jezelf en zolang als er mensen bereid zijn te vechten en te andere mensen haten zal er geen vrede zijn op deze wereld. Dus welkom broeder Dutchman, mijn blog is jouw blog.

  8. >@ Van Rossum, Danks. Ik spreek geen woord Arabisch, ben ook geen Arabier. Laten we zeggen dat ik internationalist ben met als thuisbasis om te rusten in Nederland. 😉

  9. >Beste Dutchman, de wereld zou van iedereen moeten wezen ipv nu in de handen van de zelfbenoemde elite. In ieder geval welkom op deze blog en nogmaals bedankt voor je oprechte reacties en bijval. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: