>Dronken Pool rijdt kermisganger omver

>HOORN – Op zaterdagmiddag omstreeks 16.30 uur reed een personenauto over de lentekermis op het Aagje Dekenplein in Hoorn. De bestuurder verkeerde, gezien zijn rijstijl, vermoedelijk onder invloed van alcohol. De man reed tegen een geparkeerd staande bus en reed vervolgens ook een bezoeker van de kermis omver.

De bestuurder kreeg een stopteken, maar reed door totdat hij op de Alette Jacobsstraat moest stoppen voor een tegenligger. De bestuurder stapte uit en rende weg. Hij werd even later teruggevonden in een tuin van een woning aan de Marquettegracht. Hier werd hij aangehouden door de agenten. De man verzette zich hevig, maar kon worden overgebracht naar het politiebureau. Het bleek te gaan om een 23-jarige Pool. Hier blies hij 1155 ug/l. Aangezien het hier om een beginnend bestuurder ging mocht hij niet meer dan 90 ug/l in zijn adem hebben. Hij blies derhalve bijna dertien maal het voor hem geldende maximum.

Door de eigenaar van de aangereden auto en de licht gewond geraakte man is aangifte gedaan.

Ik zelf was op dat moment bij de supermarkt later zag ik een groep van zon 40 man weg rennen wist eigelijk niet wat er gaande was op dat moment ja in de kersenbogerd is het altijd raak hang jongeren drugs en drank misbruik

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: